Фламинго

Хавайско салса парти

Алоха, Фламинго. Отново сме на линия, след горещото лято. Заредени сме с нови сили и сме замислили куп щури партита занапред, но първо да изпратим лятото подобаващо. Какво по-подходящо от едно хавайско парти, с много коктейли, шарени цветове и музика. Очакваме, всички наши приятели да се присъединят към нашето хавайско парти в събота 31 август от 21 ч. в Мега Боулинг за да закрием летния сезон заедно :)

 

Почивка :)

Приятели, Салса клуб "Фламинго" обявява, че до края на месец август, няма да провеждаме партита. Нека да си починем пълноценно от партита и на 31 август от 21 ч. в Мега боулинг - Русе, ще има едно тематично парти с което да изпратим лятото.
Ще си направим и една малка почивка в началото на месец септември, когато няма да има тренировки в седмицата от 2 до 6-ти септември. Тренировките ще бъдат подновени в нормалния за всички групи график на 12 септември.

П.С. Темата на партито се уточнява още и в близките дни ще пусна събитие с което ще кажа какво ще е партито.

Кубинско парти

След морското пътешествие е време да акостираме на бреговете на слънчева Куба и да спретнем едно запомнящо се парти. Сборният пункт, както винаги е Мега Боулинг - Русе, денят събота -20-ти , а началният час -21 ч.

Дрескод - кубински. Всякаква шарения, носеща кубинско усещане

Моряшко парти - 6 юли

Време е да опънем платната на нашия салса кораб и да отплуваме към поредното парти. Всички офицери, моряци, матроси и матроски да се явят с подходящо облекло в събота 6 юли в 21 ч. на борда в Мегабоулинг - Русе, където капитаните Педро и Ачо ще ни поведат към знайни и незнайни музикални земи :)

Тематично парти без тема:)

Салса клуб "Фламинго" кани всички свои приятели на традиционното ни съботно парти, което този път ще е под наслов "Тематично парти без тема". Защо е "Тематично парти без тема " - ами толкова тематични партита направихме, че взеха да ни свършват темите и е прекалено топло за да мислим теми :) Всеки е свободен да се дегизира както му душа иска и да дойде да ни се покаже в събота 22 юни от 21 ч. в Мега Боулинг - Русе. Очакваме Ви !

Страница 6 от 22