Фламинго

Петък и събота - почивка:)

Петък -12-ти и събота-13-ти, тренировки няма да се провеждат, порада ангажимент на треньорите свързан с фестивала във Варна. Тренировките ще бъдат подновени в понеделник в редовния за всички групи график.

 

Априлско салса парти

След цяла седмица почивка, отново сме на линия за поредното горещо салса парти, което ще бъде в събота 6 април от 21 ч. в Мега Боулинг - Русе

Съботно парти

Салса клуб "Фламинго", кани всички почитатели на горещата салса на парти в събота 30 март от 21 ч. в Мега Боулинг - Русе. Елате да се позабавляваме и потанцуваме заедно. Очакваме, Ви!

Пролетна ваканция

Поради ремонт на голямата зала,  считано от 1 до 5 април, тренировки НЯМА да има за всички групи трениращи там. Тренировки ще има само за групите Е и А трениращи в малката зала, която е в сградата на операта. Тренировките в голямата зала ще бъдат подновени в нормалния график от 8-ми април.

Почивка за 8-ми март

Във връзка с утрешния празник 8-ми март, Салса клуб "Фламинго", обявява, че на 8-ми март тренировки няма да се провеждат. Тренировки ще има другата седмица в нормалния за всички групи график.

Страница 8 от 22