Авг202010

Последно салса парти в МОЛ-а :)

Елате, да закрием лятото и да посрещнем есента. Салса клуб "Фламинго", Ви кани на традиционното си месечно парти, което ще се проведе за последен път тази година в Лятната градина на последния етаж в Сити център "Роял". Дата на купона е 25 септември /събота/ от 20,30 ч. Не забравяйте усмивките и някоя връхна дреха вкъщи, може да Ви потрябват :)
Авг192010

Сливане на групите за средно-напреднали и напреднали

От началото на септември месец, предстои сливане на групите за средно-напреднали и напреднали.  Те ще се обединят в група "Напреднали". Промени в начинаещата група за сега няма да има. Повече подробности ще научите по време на тренировките!
Авг092010

Форум

От днес на сайта функционира форум. Там всички регистрирани потребители на сайта могат да дават своите мнения, препоръки и мнения, както и да задават вълнуващите ги въпроси към екипа на Салса Фламинго. Разгледайте го и дайте своето мнение за него. Не забравяйте също така да гласувате  и в текущата ни Анкета, която е на тема: "Хареса ли, Ви партито в МОЛ-а ?"

Юли222010

Салса парти 31.07.2010 г.

На 31 юли (събота) от 21 ч. - комплекс "Роял" (МОЛ-а) в  лятната градина ще се проведе обещаното отдавна салса парти. Малко се позабавихме с него, но вече отново сме на линия, за купон и щуротии. Заповядайте да потанцуваме  и да се повеселим заедно. Доброто настроение и усмивките са задължителни :)
Юни272010

ЧЕСТИТО!!! Запазваме си Операта

Честито Русенци!

Може би не всички от вас знаят, но се водеха преговори за закриването на част от оперите в България, включително и нашата. Вече има официално взето решение в София, че две от седемте опери остават - Русенската и Бургаската. Още веднъж честито на всички и най-вече на нашите приятели от Операта и на настоящите и бъдещи салсьори. Ние от салса клуб Фламинго знаехме за този проблем, но въпреки всичко взехме решение, че се местим и че ще ремонтираме залата. Правехме всичко с много любов, вяра и надежда в сърцата, че няма да е напразно и ето, че Господ ни чу и откликна на молбите ни.

Сега ще направим всичко възможно и молим всички, които могат да съдействат, да помогнем на ръководния екип на Операта, да намери средства за ремонт на покрива. Той е в много лошо състояние и има нужда от спешен ремонт. Това е една от сградите в Русе, която дава един завършен и красив облик на града ни. Операта е една културна институция, която ние като едно истинско гражданско общество трябва да съхраним за нас и за нашите поколения. Това е мястото, което в тези тежки и кризисни времена, ни дава искрицата живот, която е нужна на всеки, който иска да нарече себе си човек.

Предварително благодарим на всички ви!!!

Юни232010

1 юли 2010г., откриване на новата зала

Заповядайте на 1 юли 2010г. от 18.30ч., на откриването на новата ни зала в Операта. Входът се намира от страната на църквата на ІІІ етаж. Каним всички танцуващи, приятели на клуба и желаещите да усетят ритъма и атмосферата на салсата заедно с най-темпераментните и усмихнати треньори в града Cool . Настроението и усмивките са задължителни, входът е свободен!

Дрес код:

Кавалери - обувки, панталон и риза. Вратовръзките - забранени!  Laughing

Дами - високи токове, дълбоки деколтета, голи гърбове, поли и рокли - по възможност най-късите налични Wink

>>> FACEBOOK <<<

 

 
Юни152010

Напускаме клуб Сохо на 1 юли

Както много от Вас, вече знаят от 1 юли трябва да напуснем клуб "Сохо", поради това, че собственикът има други планове за помещението. След тази дата тренировките ще се провеждат на друго място, което за сега ще запазим в (обществена) тайна. В момента имаме ново помещение, което се нуждае от ремонт, но се надяваме до 1 юли всичко да е приключило. Новата зала, ще е доста по-голяма и удобна за танцуване, с огледала и хубав под, така че стискайте ни палци по-скоро да свършим с ремонта. Приемаме всякакъв вид подкрепа! Своевременно ще Ви уведомяваме, как протичат ремонтните дейности и кога ще е откриването на залата. Следете съобщенията тук и в групата ни във Фейсбук.
 
Юни112010

 

 

 Всеки регистриран член ще получава e-mail с предстоящите събития.


Новата ни зала е в сградата на Русенската Опера. Влиза се през страничния вход на операта,(входа е от страната на църквата) на 3 етаж, малка балетна зала. Тренира се салса - cuban и LA style, бачата, меренге и ча-ча-ча. Тренировки ще се провеждат считано от 04.10.2010 - понеделник и сряда от 18,30 до 19,30 ч. за начинаещи  и от 19,30- 20,30 ч . за напреднали ! Всеки петък от 18,30 ще има допълнителна тренировка за тези които смятат, че имат проблем с определена фигура и със заучаването и!

 

Страница 12 от 12

Банер