Юли262012

Промяна в графика за група Е

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ: от 1-ви август до началото на септември групата по БАЧАТА излиза във ваканция и в петък тренировката на Група Е се мести с 1 час назад и ще е от 19,30 до 20,30, а не както до сега от 20,30 до 21,30. Промени в графика на останалите групи НЯМА!
Юли252012

Съботно парти

Салса клуб "Фламинго", кани всички свои приятели на редовното ни салса парти в събота 28 юли от 21 ч. в Мега Боулинг - Русе. Усмивките и доброто настроение - ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!
Юли192012

Нова група за начинаещи от 11 септември - cuban and LA style

Есента настъпва и е време да се върнем на училище и да научим нещо ново. Само при нас учебната година започва 4 дни дни по-рано, а учебните занятия са само 2 пъти седмично и за разлика от часовете в училище, тези при нас те са изпълнени с много смях и забава. Започваме на 11 септември - вторник, като дните за тренировка ще са вторник и четвъртък в сградата на Русенска опера. Началният час още не е определен, така, че следете  съобщенията на сайта, както и събитието във групата ни във Фейсбук .
Юли102012

Салса сървайвър

С оглед настъпилите жеги, Салса клуб "Фламинго" обявява, че това парти ще мине под наслов "Салса сървайвър" или "Как да оцелеем без климатик на 40 градусова жега" :) Дрескод няма, всеки да идва както му е удобно, а мястото и часът на започване са известни- събота 14-ти юли, 21.00 - Мега боулинг -Русе
Юли022012

Салса купон на открито

С  повишаване на температурите навън се повишава и нашето желание за танци и купон.  А, какво по-хубаво от купон на открито ? Време е да се развихрим под звездите и затова  нашите приятели от Danube Plaza Hotel ни осигуряват тяхната лятна градина, където можем да се съберем и да си направим поредното щуро изкарване. Ще има много танци, игри и изненади, а водещ на програмата ще бъде невероятната русенска актриса Ралица Константинова. Начален час -19 ч. - събота 07.07.2012 г. - лятната градина на Danube Plaza Hotel

Дрес код: цветя, ветрила, горещи цветове и всичко шантаво, което ви дойде на ум, както и добро настроение, което така или иначе винаги носите :-)

Юни042012

Четири годинки – четири свещички греят в нашите очички!

Четири годинки – четири свещички
греят в нашите очички!
За нашата четвърта година,
голям празник ще има.
Поръчали сме торта голяма,
като слънце засмяна.
На моят ден рожден ела,
за да си направим щура веселба.
Няма кротко да празнуваме,
а ще пеем и танцуваме.
Ще те чакаме с нетърпение
на това голямо забавление.
В шарени дрехи се облечи
и приятели с тебе доведи.
Готов ли си да дойдеш с нас
в посоченият ден и час?
Хайде тичай и не се бави,
за да ми изпееш
"Happy Birthday" ти!

Salsa Dance Club Flamingo кани всички свои приятели и почитателите на салсата в град Русе на парти по случай 4-тия рожден ден на клуба. Партито ще се проведе на 16 юни 2012 г. В MEGA BOWLING с начален час 19,00 ч. За да присъствате на партито е необходимо да ни се обадите предварително на тел: 0897606040 и 0899432278. Местата са ограничени - побързайте! Предварително ще се събират по 4 лв. куверт за партито и е необходимо да ни информирате за присъствието си, за да може да ви запазим места. Очакват ви много изненади, танци и приятни емоции. Нека споделим този празник с всички вас!!!

 

Срокът за закупаване на куверти е до петък 8-ми.

 
Май142012

Салса - Шампионска лига

Тази събота няма да е обикновена, тя ще е специална. Причината: естествено - финалът на Шампионската лига. Двубоят между Байерн /Мюнхен/ и Челси ще определи кой ще е първенецът на Европа за тази година а ние от Салса клуб "Фламинго" като почитатели на великата игра футбол, няма как да не отдадем чест на това забележително събитие и ще го отбележим с едно подобаващо парти. Така, че вадете от гардероба футболните тениски и шалчета, гримирайте се в цветовете на любимия си отбор и заповядайте в тази събота 19 май в Мега Боулинг - Русе от 21 ч да се насладим на футболното зрелище, да пийнем по някоя друга бира и да потанцуваме заедно /на полувремето естествено :) /. Ако не вярвате, че салсата и футболът могат да се съчетаят, елате да ни видите - ние ще ви убедим в противното :)

Дрескод: всякакви футболни аксесоари и джундурии, без значение от кой отбор са.
 
Май142012

Промяна в графика на групите

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ: От днес 14 май група В се слива с група С! Досегашните тренировки на група В отпадат и се местят в графика на група С - съответно понеделник и сряда от 19,30 ч. до 20,30 ч. На мястото на тренировките на група В в понеделник от 20,30 ч. до 21,30 ч. започват да тренира група E, а в петък от 19,30 ч. до 20,30. ще тренира групата по БАЧАТА. Тренировката по БАЧАТА в събота отпада.
 
Май022012

Новини 2 в 1 - парти и промяна в графика на групите

Салса клуб "Фламинго", кани всички свои приятели на редовното ни салса парти в събота 5 май от 21 ч. в Мега Боулинг - Русе. Усмивките и доброто настроение - ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!

 

Малка промяна в графика: Група B в понеделник ще започва от 19,30 до 20,30, а група Е ще започва от 20,30 до 21,30. Тренировката в събота на група Е от 17 до 18 ч. отпада /тренировката се мести в понеделник/. Промяната влиза в сила от 07 май 2012 г.

 
Апр192012

Промяна в графика за тренировките на група Е

Във връзка с това, че събота - 21-ви е работен ден тренировката на група Е, която е в Аврора е изместена с 1 час напред и ще започне от 18 ч. вместо в обичайния час - 17 ч. Това важи само за тази събота 21.04 !
 

Страница 6 от 12

Банер