Апр182012

Следвеликденско салса парти

След преяждането с козунаци, чукането с яйца и празничния мързел е време да се поразкършим и да смъкнем от нас, това, което натрупахме по празниците :) Какъв по-добър начин да го направим от едно "горещо" в буквалния смисъл салса парти. Тъй като не сме единствените, понатежали по празниците, към нас ще се присъединят и клуб Амигос. Денят е събота /21.04/, часът 21 ч, мястото - Мега Боулинг - Русе. Двата най-големи русенски салса клуба на едно място - купонът е гарантиран. ЗАПОВЯДАЙТЕ - ОЧАКВАМЕ, ВИ!
Апр032012

Червено великденско парти

Пролетта дойде отново в нашата страна
и донесе на света Възкресение Христово,
слънце, птички и цветя.
Бият радостни камбани във села и градове
и отекват разлюляни над гори, нивя, поля.
И зове ни тази песен да си подадем ръцете,
да речем:”Христос възкресе!”,
да се чукнем със яйце, та да бъдем живи, здрави,
с добри, румени лица, с чисти мисли и сърца.


По повод настъпващия Великден, ние от Салса клуб Фламинго каним всички желаещи да присъстват на нашето парти да заповядат на 07.04.2012 г.  от 21ч. в Мега Боулинг - Русе  В духа на традицията, която повелява първото яйце да е червено, ние също ще сме червени и засмени.
Дрескод - ЧЕРВЕНО.
Мар202012

Пролетна забава

Бяла, чиста и красива дойде пролетта!
Пъстроцветна, весела, засмяна -
0ще напълни нашите сърца и в душите ни
ще влезе с радостта и любовта!

В този усмихнат пролетен ден, Салса клуб Фламинго има удоволствието да покани всички свои приятели на парти с което ще отбележим настъпването на пролетта. Донесете си пролетното настроение и усмивките в Мега боулинга в събота 24-ти от 21 ч.

Дрескод - кой, каквото му хрумне стига да е свързано с пролетта :)
Мар112012

16 и 17-ти март - без тренировки

На 16-ти /петък/ и 17-ти /събота/, поради отсъствие на треньорите от града, тренировки няма да се провеждат. Тренировките се подновяват в понеделник 19-ти в нормалния за групите график.
Мар062012

Съботно парти

Краят на седмицата наближава със страшна сила и е време да го отбележим подобаващо. Ще го направим в наш стил с едно съботно салса парти в любимото ни място - Мегабоулинг - Русе. С настъпването на баба Марта и удължаването на деня променяме и началния час на събитието - вече партитата ще започват от 21 ч. до когато ни стигнат силите. Дрескод -не забравяйте  доброто настроение и усмивките - освен, ако някой не реши да се нагласи като за съботно парти :) . Заповядайте да се позабавляваме заедно в съботната нощ.

Начало и място на събитието - 10 март / събота / от  21 ч. - Мегабоулинг - Русе

Мар042012

Спиране на прием за група Е

Във връзка със запълването на начинаещата ГРУПА Е, обявяваме, че СПИРАМЕ да приемаме хора за тази група. Желаещите да се запишат, ще се наложи да изчакат сформирането на нова група, което ще стане след няколко месеца. За сформирането на новата група можете да се осведомявате своевременно от групата ни в Фейсбук или от сайта ни, както и да посещавате нашите партита в Мега Боулинг.
 
Фев202012

Новини 3 в 1

Новина 1 Тренировка по БАЧАТА:

След дълго чакане, най-после можем да започнем тренировките по БАЧАТА. Те започват на 25.02.2012 - събота от 16-17 ч. в сградата на кино Аврора /зад Сибанк, която е до църквата/. Желаещите да се запишат трябва да имат партньор т.е ще се допускат само двойки. В групата могат да се включат всички, тъй като тя ще е за начинаещи и ще се тренира бачата в близък контакт, а не социалната бачата, която си остава на редовните тренировки. Препоръчваме да си носите удобни обувки, кърпи  и вода.

Новина 2 - Промяна в графика:

Тренировката на група Е,  която в момента е в понеделник от 20,30 до 21,30 се премества за събота от 17-18 ч, както беше обявено предварително в сградата на бившето кино Аврора, зад Сибанк, която е до църквата. Залата е на 2-рия етаж вляво от стълбите.

Новина 3 : Парти

Събота е и отново е време за парти. Часът и мястото са известни - Мега Боулинг - Русе, 20 ч. Доброто настроение и усмивките са задължителни.

 
Фев092012

ВЛЮБЕНО ПАРТИ ЗА ПИЯЧИТЕ ИЛИ ПИЯНСКО ПАРТИ ЗА ВЛЮБЕНИТЕ...

Наближава Свети Валентин!
Или Вие може би празнувате Трифон Зарезан?
„Ами сега?“, както се казва в „Минута е много“.
Кой празник ще празнувате?

Обикновено младите се насочват към любовта, а по-възрастните към виното. Червеното вино е напитката на романтиците! Само у нас Трифон Зарезан – деня на виното и Св. Валентин – деня на любовта съвпадат. Едва ли има друга страна по света, където празникът на виното и любовта така щастливо да съвпадат.
И така нека избягваме крайностите… Вместо да противопоставяме двата празника, нека им се насладим.  Да покажем любов към близките и да оценим плода на лозата.

Събота от 20 ч в Мега боулинг - Русе.

 

 
Яну152012

Нова група начинаещи - БАЧАТА

ВАЖНО: Поради лошите атмосферни условия и затварянето на залата в кино Аврора, започването на тренировки по бачата се отлага за 25 февруари от 16-17 ч. Следете сайта и групата ни във Фейсбук за възможни промени.
Салса клуб "Фламинго" - обявява сформирането на нова група по БАЧАТА Първата тренировка е на 11 февруари /събота/ от 16 - 17 ч. в сградата на бившето лятно кино Аврора, ет.2. Желаещите да се запишат трябва да имат партньор т.е ще се допускат само двойки. В групата могат да се включат всички, тъй като тя ще е за начинаещи и ще се тренира бачата в близък контакт, а не социалната бачата, която си остава на редовните тренировки.Тренировките ще са само в събота от 16 до 17 ч в сградата на кино Аврора. Препоръчваме да си носите удобни обувки и вода , както и да се запознаете с правилата за поведение в клуба, публикувани в групата ни в Фейсбук и тук на сайта. Следете сайта и групата, за допълнитено информация и възможни промени.
Ако имате други въпроси, питайте - с удоволствие ще ви отговорим.
 
Яну152012

Нова група начинаещи - САЛСА

Салса клуб "Фламинго" обявява сформирането на нова група по САЛСА - LA and cuban style. Първата тренировка ще се проведе на 10 февруари /петък/ от 20,30 до 21,30 ч. в сградата на Русенската опера /страничен вход откъм църквата на 3-тия етаж./ Желателно е да дойде 10-на минути преди указания час за начало на тренировките. Тренировките ще бъдат в дните петък от 20,30 до 21,30 в Операта и събота от 17 до 18 ч в сградата на лятно кино Аврора /до СиБанк където са цветята, на 2-рия етаж, където тренират Зорница/. Препоръчваме да си носите удобни обувки и вода , както и да се запознаете с правилата публикувани тук в групата и на сайта.

Следете сайта и събитието във Фейсбук, тъй, като може да има възможни промени.
 

Страница 7 от 12

Банер