Новини

Пролетно парти на цветя

Приятели, пролетта настъпи "млада и зелена"и Салса клуб "Фламинго", Ви кани да отбележим подобаващо това събитие. Заповядайте в събота 22.03 от 21 ч. в Мега Боулинг, където дрескодът ще е : пролет и дрехи на цветя :)

Пижо и Пенда парти

Приятели, Салса клуб "Фламинго", има удоволствието да Ви покани на 01 март от 21 ч. на Пижо и Пенда парти в Мега Боулинг - Русе.
Дрескод - червено и бяло, а който иска, може и като баба Марта да се разкраси. Заповядайте, очакваме Ви.

 

Петъчно салса парти

Приятели, тази седмица по изключение партито, ще бъде в петък от 21 ч. на обичайното място в Боулинга, вместо в събота. Промяната в дните се налага поради група Тумбайто, която ще свири в Макс клуб и ще ходим да ги гледаме на живо.

 

Нова група по салса - от 04.03.2014 г.

На 04.03.2014 г. Откриваме дългоочакваната нова група по салса. Уроците ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 20,30 до 21,30 часа. Препоръчваме, да си носите тениска за преобличане, обувки за танцуване (каквото Ви е удобно, само да не сте с външни обувки) и използването на предпазни средства против изпотяване. Залата се намира на 4-тия етаж на блок Опера, който има 2 входа - откъм ул."Муткурова" и откъм Операта. За допълнителна информация и записване може да се обадите на следните номера: 0898 43 22 78 , 0897 60 60 40 . Ангел и Петя, Ви очакват.

 

Весели празници, приятели.

 
Приятели, пожелаваме Ви, весело посрещане на празниците и напомняме, че ще се видим догодина на 6-ти януари, когато ще подновим тренировките в обичайния график.
 

Страница 3 от 24