Новини

1 юли 2010г., откриване на новата зала

Заповядайте на 1 юли 2010г. от 18.30ч., на откриването на новата ни зала в Операта. Входът се намира от страната на църквата на ІІІ етаж. Каним всички танцуващи, приятели на клуба и желаещите да усетят ритъма и атмосферата на салсата заедно с най-темпераментните и усмихнати треньори в града Cool . Настроението и усмивките са задължителни, входът е свободен!

Дрес код:

Кавалери - обувки, панталон и риза. Вратовръзките - забранени!  Laughing

Дами - високи токове, дълбоки деколтета, голи гърбове, поли и рокли - по възможност най-късите налични Wink

>>> FACEBOOK <<<

 

 

Напускаме клуб Сохо на 1 юли

Както много от Вас, вече знаят от 1 юли трябва да напуснем клуб "Сохо", поради това, че собственикът има други планове за помещението. След тази дата тренировките ще се провеждат на друго място, което за сега ще запазим в (обществена) тайна. В момента имаме ново помещение, което се нуждае от ремонт, но се надяваме до 1 юли всичко да е приключило. Новата зала, ще е доста по-голяма и удобна за танцуване, с огледала и хубав под, така че стискайте ни палци по-скоро да свършим с ремонта. Приемаме всякакъв вид подкрепа! Своевременно ще Ви уведомяваме, как протичат ремонтните дейности и кога ще е откриването на залата. Следете съобщенията тук и в групата ни във Фейсбук.
 

 

 

 Всеки регистриран член ще получава e-mail с предстоящите събития.


Новата ни зала е в сградата на Русенската Опера. Влиза се през страничния вход на операта,(входа е от страната на църквата) на 3 етаж, малка балетна зала. Тренира се салса - cuban и LA style, бачата, меренге и ча-ча-ча. Тренировки ще се провеждат считано от 04.10.2010 - понеделник и сряда от 18,30 до 19,30 ч. за начинаещи  и от 19,30- 20,30 ч . за напреднали ! Всеки петък от 18,30 ще има допълнителна тренировка за тези които смятат, че имат проблем с определена фигура и със заучаването и!

 

Страница 24 от 24