Новини

Нова група за начинаещи по салса от 01 октомври

Приятели на 01.10.2013 г. откриваме дългоочакваната нова група по Салса , Бачата , Ча-ча-ча и Меренге. Уроците ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 20,30 до 21,30 ч.  в  помощната сграда на Русенска опера. (Залата се намира на 4-тия етаж в блока, който е на гърба на църквата "Св. Троица".

Препоръчваме, да си носите тениска за преобличане, обувки за танцуване (каквото Ви е удобно, само да не сте с външни обувки) и използването на предпазни средства против изпотяване.

За допълнителна информация и записване може да се обадите на следните номера: 0898 43 22 78 , 0897 60 60 40 . Ангел и Петя ще ви очакват ! :))

 

Училищно парти с Фламинго

Салса клуб "Фламинго", тръгва на училище на 14 септември от 21 ч. Каним всички наши ученици и приятели да се присъединят към нас в Мега Боулинг, за първият ни учебен ден. Бъдете в подходящо облекло и не закъснявайте, за да не пише закъснения господина от първия ден :)

 

Хавайско салса парти

Алоха, Фламинго. Отново сме на линия, след горещото лято. Заредени сме с нови сили и сме замислили куп щури партита занапред, но първо да изпратим лятото подобаващо. Какво по-подходящо от едно хавайско парти, с много коктейли, шарени цветове и музика. Очакваме, всички наши приятели да се присъединят към нашето хавайско парти в събота 31 август от 21 ч. в Мега Боулинг за да закрием летния сезон заедно :)

 

Почивка :)

Приятели, Салса клуб "Фламинго" обявява, че до края на месец август, няма да провеждаме партита. Нека да си починем пълноценно от партита и на 31 август от 21 ч. в Мега боулинг - Русе, ще има едно тематично парти с което да изпратим лятото.
Ще си направим и една малка почивка в началото на месец септември, когато няма да има тренировки в седмицата от 2 до 6-ти септември. Тренировките ще бъдат подновени в нормалния за всички групи график на 12 септември.

П.С. Темата на партито се уточнява още и в близките дни ще пусна събитие с което ще кажа какво ще е партито.
 

Страница 4 от 24