Новини

Кубинско парти

След морското пътешествие е време да акостираме на бреговете на слънчева Куба и да спретнем едно запомнящо се парти. Сборният пункт, както винаги е Мега Боулинг - Русе, денят събота -20-ти , а началният час -21 ч.

Дрескод - кубински. Всякаква шарения, носеща кубинско усещане

Моряшко парти - 6 юли

Време е да опънем платната на нашия салса кораб и да отплуваме към поредното парти. Всички офицери, моряци, матроси и матроски да се явят с подходящо облекло в събота 6 юли в 21 ч. на борда в Мегабоулинг - Русе, където капитаните Педро и Ачо ще ни поведат към знайни и незнайни музикални земи :)

 

Тематично парти без тема:)

Салса клуб "Фламинго" кани всички свои приятели на традиционното ни съботно парти, което този път ще е под наслов "Тематично парти без тема". Защо е "Тематично парти без тема " - ами толкова тематични партита направихме, че взеха да ни свършват темите и е прекалено топло за да мислим теми :) Всеки е свободен да се дегизира както му душа иска и да дойде да ни се покаже в събота 22 юни от 21 ч. в Мега Боулинг - Русе. Очакваме Ви !

 

Промяна в графика на тренировки на група А и Е

ПРОМЯНА В ГРАФИКА: Считано от 3 юни тренировките на група А са от 20.30 - 21.30 ч. в дните вторник и четвъртък в голямата зала. Тренировката в петък на Група Е /от 19.30 до 20.30/ се измества в сряда от 19.25-20.25 ч. Тренировката в сряда за група D ще започва от 18.25 до 19.25 ч.
 

Почвка за 24-ти май

На 24 май, петък тренировки няма да има за всички групи, които са по график, защото Операта е затворена. Тренировките се подновяват в понеделник, в нормалния график за всички групи.

 

Страница 5 от 24