Новини

Съботно парти

Салса клуб "Фламинго", кани всички почитатели на горещата салса на парти в събота 30 март от 21 ч. в Мега Боулинг - Русе. Елате да се позабавляваме и потанцуваме заедно. Очакваме, Ви!

Пролетна ваканция

Поради ремонт на голямата зала,  считано от 1 до 5 април, тренировки НЯМА да има за всички групи трениращи там. Тренировки ще има само за групите Е и А трениращи в малката зала, която е в сградата на операта. Тренировките в голямата зала ще бъдат подновени в нормалния график от 8-ми април.
 

Почивка за 8-ми март

Във връзка с утрешния празник 8-ми март, Салса клуб "Фламинго", обявява, че на 8-ми март тренировки няма да се провеждат. Тренировки ще има другата седмица в нормалния за всички групи график.
 

Благотворително съботно парти

Приятели, Салса клуб "Фламинго", също се присъединява към каузата "Помогнете да спасим Ани", която е в подкрепа на Анна Николова Паунчева на 32 г. и от няколко месеца е вече майка на малката Рая. Ани страда от Остра форма на левкемия.От деня на раждането на малката си дъщеричка до момента Ани се бори с болестта и е подложена на тежка химеотерапия. За пълното излекуване на Ани и възможността да се завърне в живота на семейството си е необходима трансплантация на костен мозък в съвсем кратък срок. Трансплантацията е животоспасяваща, затова Ви молим за помощ. Сумата, която трябва да се събере за лечението е 150 хиляди евро.

Ани се бори за всеки ден а единственото й желание е да може да се грижи за своята дъщеричка и да бъде отново нашата усмихната Ани.

Обръщаме се към всички с молба за морална и финансова подкрепа. Направена е дарителска сметка на името на: Анна Николова Паунчева
Райфайзенбанк
BIC: RZBBBGSF
IBAN No:
В лева: BG74RZBB91551092359002
В евро: BG77RZBB91551492359012


Тази събота 23.02.2013 г. от 21 ч. в Мега Боулинг - Русе, за целта в събота ще проведем благотворително парти,на което, ще поставим, кутия за набиране на средства. Нека, да помогнем според възможностите си, на Ани да изживее един наистина прекрасен живот.

 

Карирано парти

Отворете широко гардеробите, преровете  ги хубавичко и каквато дреха с каре намерите, обличайте я и бегом към "Карираното салса парти" в събота 9-ти февруари в Мега боулинг- Русе от 21 ч. , където ще се изфукате, посмеете и потанцувате до насита.
Дрескод: каре. Блузи, полички, шалове, шапки, кой каквото намери:)

 

Страница 7 от 24