Новини

Приказно парти със Салса клуб "Фламинго"

приказни-герои1

Мръква се рано и Сънчо идва да ни отведе в приказния свят на сънищата. А там, ни очакват любимите ни герои - Алиса, Котаракът в Чизми, Карлсон, Пипи Дългото чорапче и останалите с които се отправяме на поредното чудно приключение.Покажете ни кой е вашият приказен герой. Очакваме, Ви на нашето приказно парти на 17-ти ноември от 21 ч. на обичайното ни място - Мега Боулинг в Мега Мол - Русе.

Промяна в графика

Група Е ще тренира в понеделник от 19.40 до 20.40 ч.  в малката балетна зала, а не както до сега от 20 до 21 ч.

 

Група А в петък ще тренира от 18.40 до 19.20 ч. в голямата зала /малка сцена/, а не, както беше до сега от 20.30 до 21.30 в малката балетна зала.

 

 

 

Зелено салса парти

Въпреки, че есента настъпва със страшна сила, тук таме, още се виждат зелени листа, напомняйки ни за отминаващото лято..Зеленият цвят символизира позитивна промяна, добро здраве, израстване, лечебност, надежда, мощ, живост, мир и ведрина.Ние от Салса клуб "Фламинго", каним всички свои приятели на Зелено салса парти в събота 20-ти октомври от 21 ч. в Мега Боулинг - Русе за да си спомним за лятото, зеленината и най-вече зелената мента край морето :)

Дрескод - зелено. Всичко с този цвят върши работа. Разровете гардеробите и в събота Ви очакваме на линия :)

 

Тренировки по БАЧАТА

Салса клуб "Фламинго" обявява, че на 13-ти октомври от 17.30 до 18.30 ч в сградата на бившето кино "Аврора" (на гърба на СиБанк, до църквата "Св. Троица") 2-ри етаж се подновяват тренировките по бачата. Тренировките са достъпни за всички трениращи в клуба, без значение от коя група са, стига само да имат партньор.Ще се само по двойки, без смяна на партньорите. (Желаещите от начинаещите групи също могат да се включат, стига само да имат партньор. Започваме съвсем от началните фигури така, че не се притеснявайте). Останалото го знаете - обувки, кърпи, вода, предпазни средства против изпотяване. В графика, ще групата по бачата ще фигурира под името - група Б - бачата и тренировките ще бъдат всяка събота от 17.30 до 18.30 ч. в Аврора

Ако имате въпроси - питайте, ще ви отговорим с удоволствие.

 

Съботно салса парти и зов за малко помощ

Приятели, Салса клуб "Фламинго", Ви кани на редовното ни салса парти в събота 6-ти октомври от 21 ч. в Мега Боулинг - Русе. Заповядайте, да се позабавляваме и потанцуваме заедно.

П.С. Както знаете от другата седмица някои от групите се местят в новата зала, която в момента е в процес на ремонт. Каним всеки, който има малко свободно време и парцали да ни помогне да я почистим. Чистенето ще бъде в неделя от 10.30 ч. в новата зала, която се намира на ул. Муткурова 8, високата сграда която се пада отстрани на Операта. 4-ти етаж, малка сцена.

 

Страница 9 от 24