Фламинго

Снимки от партитата

Поради временен технически проблем със сайта, снимките от последните  партита са публикувани във Facebook групата ни. При първа възможност ще бъдат качени и на сайта. Извиняваме се за причиненото неудобство .
 

Февруарско салса парти

Знаехте ли, че през обикновените години февруари (Малък Сечко, както е известен още ) започва в същия ден от седмицата като март и ноември, а през високосна година февруари започва в същия ден от седмицата като август. И ние не го знаехме, но това няма значение, защото февруари си отиде и и дойде време за месечното ни парти. Елате да изпратим заедно Малък Сечко и да посрещнем веселата и засмяна Баба Марта с песни и танци. Купонът ще бъде в ресторант Триада на 26.02 /събота/ от 20,30 ч. Заповядайте, очакваме Ви!
Ресторанът се намира зад Централните градски хали в посока към хотел Рига.

ПЪРВО САЛСА ПАРТИ ЗА 2011-ТА

И през тази година, ние от салса клуб "Фламинго" ще продължим  да правим традиционните ни ежемесечни салса партита. Заповядайте на първото ни за тази година парти, което ще се проведе на 29 януари (събота) в ресторант ТРИАДА от 20,30 ч. Ресторантът се намира на бул. Цар Фердинанд 6 -  зад Централните градски хали в посока към хотел Рига. Очакват, Ви много танци, усмивки и  добро настроение. Eлате да се забавляваме  заедно :)

ГРАФИК НА ТРЕНИРОВКИТЕ

ГРАФИК НА ТРЕНИРОВКИТЕ, от 10 ЯНУАРИ нататък :
НАЧИНАЕЩИ - ПОНЕДЕЛНИК и ПЕТЪК от 19,30-20,30
СРЕДНО-НАПРЕДНАЛИ - ПОНЕДЕЛНИК и СРЯДА от 18,30 -19,30
НАПРЕДНАЛИ - СРЯДА 19,30-20,30 ПЕТЪК - 18,30 - 19,30

Нова група - НАЧИНАЕЩИ

Салса клуб "Фламинго" обявява, че ще има НОВА група за НАЧИНАЕЩИ от 10 януари 2011 г.  Графикът на тренировките ще бъде съобщен допълнително .

Страница 22 от 22