Фламинго

Великденско парти

Holla Flamingo ! На вниманието на всички Великденски салса зайци ! Обявява ме конкурс за най-красиви великденски яйца в който всеки ще може да демонстрират своите умения и произведения ! Най-красивите яйца ще спечелят едногодишна слава и бляскави увековечаващи снимки в галерията на Фламинго ! Дрес код : Великденско-цветно и шарено ! Очакваме Ви, в събота 19 април от 21 ч. в Мега боулинг - Русе

 

Почивка за Великден

Приятели, в  петък /18-ти/ и понеделник /21-ви/  тренировки няма да има. Ще подновим танците с нови сили във вторник 22-ри, в редовния за всички групи график.

Пролетно парти на цветя

Приятели, пролетта настъпи "млада и зелена"и Салса клуб "Фламинго", Ви кани да отбележим подобаващо това събитие. Заповядайте в събота 22.03 от 21 ч. в Мега Боулинг, където дрескодът ще е : пролет и дрехи на цветя :)

Пижо и Пенда парти

Приятели, Салса клуб "Фламинго", има удоволствието да Ви покани на 01 март от 21 ч. на Пижо и Пенда парти в Мега Боулинг - Русе.
Дрескод - червено и бяло, а който иска, може и като баба Марта да се разкраси. Заповядайте, очакваме Ви.

Петъчно салса парти

Приятели, тази седмица по изключение партито, ще бъде в петък от 21 ч. на обичайното място в Боулинга, вместо в събота. Промяната в дните се налага поради група Тумбайто, която ще свири в Макс клуб и ще ходим да ги гледаме на живо.

Страница 4 от 22