Фламинго

Благотворително съботно парти

Приятели, Салса клуб "Фламинго", също се присъединява към каузата "Помогнете да спасим Ани", която е в подкрепа на Анна Николова Паунчева на 32 г. и от няколко месеца е вече майка на малката Рая. Ани страда от Остра форма на левкемия.От деня на раждането на малката си дъщеричка до момента Ани се бори с болестта и е подложена на тежка химеотерапия. За пълното излекуване на Ани и възможността да се завърне в живота на семейството си е необходима трансплантация на костен мозък в съвсем кратък срок. Трансплантацията е животоспасяваща, затова Ви молим за помощ. Сумата, която трябва да се събере за лечението е 150 хиляди евро.

Ани се бори за всеки ден а единственото й желание е да може да се грижи за своята дъщеричка и да бъде отново нашата усмихната Ани.

Обръщаме се към всички с молба за морална и финансова подкрепа. Направена е дарителска сметка на името на: Анна Николова Паунчева
Райфайзенбанк
BIC: RZBBBGSF
IBAN No:
В лева: BG74RZBB91551092359002
В евро: BG77RZBB91551492359012


Тази събота 23.02.2013 г. от 21 ч. в Мега Боулинг - Русе, за целта в събота ще проведем благотворително парти,на което, ще поставим, кутия за набиране на средства. Нека, да помогнем според възможностите си, на Ани да изживее един наистина прекрасен живот.

 

Карирано парти

Отворете широко гардеробите, преровете  ги хубавичко и каквато дреха с каре намерите, обличайте я и бегом към "Карираното салса парти" в събота 9-ти февруари в Мега боулинг- Русе от 21 ч. , където ще се изфукате, посмеете и потанцувате до насита.
Дрескод: каре. Блузи, полички, шалове, шапки, кой каквото намери:)

Чорап парти в събота 26.01.2013 г.

Салса клуб "Фламинго" кани всички свои приятели на първото тематично парти за 2013 г., което ще е "Чорап парти". Разровете шкафовете, изнамерете най-шантавите чорапи които някога сте си купували, измислете как ще ги облечете и елате да се покажете на всички :) Чорапеното ревю ще е в събота 26 януари от 21 ч. в Мега Боулинг - Русе.

Нова група за начинаещи от 05 март

Салса клуб "Фламинго" обявява, че ще стартира нова група за начинаещи по салса (кубан и LA style) от 5 март 2013 г. Дните за тренировка ще са вторник и четвъртък в помощната сграда на Русенска опера. (Залата се намира на 4-тия етаж в блока, който е на гърба на църквата "Св. Троица" . Тренировките ще се провеждат в дните вторник и четвъртък от 19.30 до 20.30 ч .

Препоръчваме, да си носите тениска за преобличане, обувки за танцуване (каквото Ви е удобно, само да не сте с външни обувки) и използването на предпазни средства против изпотяване.

Първо парти за 2013 г.

В събота 12.01 от 21 ч.в Мегабоулинг правим официално преброяване на оцелелите от празниците. Съберете последни сили и елате да се видим след празничния маратон, за да потанцуваме малко и да поотръскаме натрупаното от празничните трапези :)

Страница 9 от 22