Фламинго

Вход за тренировки

ВАЖНО: Поради започналите ремонтни дейности в Операта, влизането в залата за тренировки ще става от централния вход на Операта.

 

Нова група по салса от 10-ти март

 

 

 

Салса клуб "Фламинго" , сформира нова група по салса за начинаещи от 10 март от 20.25 ч. Тренировките ще се провеждат вторник и четвъртък от 20.25 ч. до 21.25 ч. в бл."Опера" вх."Б" ет. 4 , зала " Малка сцена". Залата се намира на 4-тия етаж на блока, който има 2 входа - откъм ул."Муткурова" и откъм Операта. Препоръчваме, да си носите тениска за преобличане, обувки за танцуване (каквото Ви е удобно, само да не сте с външни обувки) и използването на предпазни средства против изпотяване. Таксата за един час е 4,00 лв., а месечната карта 25,00лв. За допълнителна информация и записване може да се обадите на следните номера: 0899 43 22 78 -. Ангел и Петя, Ви очакват.

 

 

 

 

 

Отразяване на партито ни за рожденния ден в местната преса

1231

Снимката е взета от вестник "Форум". Благодарим им за отразяването на събитието !

Почивка на 22 септември

Тренировки в понеделник /22-ри/ няма да има, защото е почивен ден. Отново ще сме на линия във вторник в обичайния график. Следете публикациите в групата в фейсбук и на сайта, през следващата седмица, защото от 29-ти, ще има нов график с минимални размествания, за който ще съобщим навреме.

Нова група за начинаещи

SALSA DANCE CLUB FLAMINGO  обявява, че от началото на месец юни ще бъде сформирана нова група за начинаещи. Очаквайте повече подробности относно датите и часовете за тренировки тук на сайта ни и в групата ни във Фейсбук.

EDIT: Моля желаещите да се запишат да се свържат с нас на 0899432278 - Ангел или ни пишете на Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

Страница 2 от 22