Фламинго

Групата за начинаещи е запълнена !

Salsa Dance Club Flamingo обявява, че групата за начинаещи, която започна на 13 юни 2011 г. е запълнена. Нови хора няма да се приемат. Молим, желаещите да се запишат, за следващата група предварително да се свържат с нас на тел: 0897606040 и 0899432278, или на е-mail: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. . Ако ни пишете, моля в писмото да посочите имената си, телефон и e-mail за връзка с вас. Вероятно нова група ще бъде сформирана в началото на месец септември, като ние ще, Ви уведомим 1-2 седмици по рано за стартирането й. До тогава можете да посещавате нашите партита, времето и мястото за провеждане ще се съобщават тук в  сайта и в фейсбук групата ни.
 

Лятно парти в бяло

Salsa Dance Club Flamingo кани всички свои приятели и почитатели на салсата в Русе, на "Бяло парти", което ще се проведе на 09 юли 2011 г. в Лятната градина на Royal City Center. Начален час 20,00 ч., дрескод - бяло.

Дунавски карнавал

Тази събота /24.06 / - отново парти. Не пропускайте да бъдете част от бала с маски организиран от приятелите ни от Дунавския карнавал. Елата да се повеселим и потанцуваме заедно в Художествената галерия на ул. Борисова от 21,00 ч! Доброто настроение се гарантира от нас - танцьорите на Salsa dance club Flamingo!

Маскено парти

Бързо багажа си стегни
и за парти с маски се приготви.
Ще похапнем , ще попеем
и на воля ще лудеем.
Хайде бързо, не се бави
и парти с маски се накипри.

Салса клуб Фламинго кани всички свои приятели и почитатели на 18.06 в Лятната градина на Royal City Center, на голямо салса парти с маски.Начален час 20,00. Вход свободен.

Страница 20 от 22